Game of Thrones 5.Sezon 9.Bölüm Ücretsiz indir


Game of Thrones 5.Sezon Türkçe Altyazı HDTV + 720P



Dizi Westeros kıtasındaki birleşik Yedi Krallık’ın uzun yazdan çıkmasının ve kışın yaklaşması ile başlar. Lord Eddard Stark’ın eski ve yakın arkadaşı Kral Robert Baratheon, eski Kral Eli ve Eddard’ın akıl hocasıJon Arryn’nin ölmesi üzerine kendisinden yeni Kral Eli olmasını ister. Eddard, Jon’un öldürüldüğü ile aldığı bir mesajdan sonra isteksiz de olsa bu görevi kabul eder.
Bu arada, Robert’ın tahta hak iddia edenleri yok etmesinin ardından batı kıta olan Essos’a sürülen Targaryen Hanesi’nin çocukları, Westeros’a dönmenin ve ‘gaspçı’yı tahttan indirmenin yollarını aramaktadırlar. Bu amaçla Viserys Targaryen, kız kardeşi Daenerys Targaryen ve 40.000 Dothraki’nin lideri olan Khal Drogo arasında bir evlilik düzenler. Amacı ise Dothraki ordusunu Westeros’u işgalinde kullanmaktır. Daenerys ise sadece Kral Robert’ın suikastçılarından ve abisinin entrikalarından sığınacak güvenli bir yer arar.
Son olarak da Yedi Krallık’ın kuzeyini çevreleyen Sur’un yeminli kardeşleri olan Gece Nöbetçileri, binlerce yıldır buzdan yapılmış devasa surda bekçilik yapmaya devam etmektedir. Nöbet Sur’u, Sur’un Ötesi’nde yaşayan yabanıllar’ın yağmalarından korumakla görevlidir. Fakat bazı söylentilere göre Daimi Kış Toprakları’n da yeni bir tehdit söz konusudur. 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar